09.00 – 18.00

Kosmetiikka

Laaja valikoima kosmetiikkaa

Monipuolisesta kosmetiikkavalikoimastamme löydät kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet koko perheelle.

Autamme juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa.  Kysy lisää, me olemme apunasi.

Aveeno – Hyvinvoiva iho.

Kun iho tuntuu hyvältä, on olo ehkä muutenkin parempi. Tämän vuoksi AVEENO® kehittää hoitavia ja tasapainottavia ratkaisuja ihollesi, päästä varpaisiin. 70-vuotinen historiamme hyvinvoinnin edelläkävijänä on tuonut meille tunnustusta ympäri maailman terveydenhuollon ammattilaisilta, kauneusalan toimijoilta ja, mikä tärkeintä, AVEENO®-tuotteiden käyttäjiltä. AVEENO® on sitoutunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kiinnitämme erityistä huomiota asioihin, jotka tuotteidemme käyttäjille ovat tärkeitä, liittyivät ne sitten ainesosiin tai turvallisuuteen.

SVR logo

Tiede joka näkyy ihollasi.

Vallankumouksellinen Eucerit-voide keksittiin yli 100 vuotta sitten, ja samalla luotiin perusta Beiersdorfin menestykselle. Nyt Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita. Tuotteet täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti. Ihotautilääkärit ja apteekkihenkilökunta kaikkialla maailmassa luottavat Eucerin-tuotteisiin ja suosittelevat niitä asiakkailleen joka päivä.

Herkän ihon asiantuntija.​

La Roche-Posay -tuotteet on kehitetty herkän ja atooppisen ihon tarpeisiin. Sarjan tärkeimpänä formulointiperiaatteena on minimalistisuus. Aktiiviainesosat ovat mahdollisimman yksinkertaisia, mutta tehokkaita yhdistelmiä. Tuotteista karsitaan pois ainesosat, jotka voisivat häiritä herkän ihon tasapainoa. Yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa suosittelee tuotesarjaa.

Pitkäkestoista kosteutusta kaipaavalle herkälle iholle kehitetty ihonhoitosarja.

CeraVe -ihonhoitotuotteet perustuvat edistykselliseen teknologiaan sekä kolmeen tärkeään keramidiin. CeraVe-ihonhoitotuotteista iholle vapautuu vähitellen 24 tunnin ajan kosteuttavia ainesosia ja iho pysyy pehmeänä koko päivän ajan. CeraVe on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja se on suunniteltu vahvistamaan ja uudistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. Tuotteet ovat hajusteettomia.

Päivin ja öin. Ympäri vuoden. Koko elämän ajan.​

Ruotsalainen ihonhoitosarja Aco sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Aco:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi Aco:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma Aco Baby -sarja lasten ihonhoitoon.